Visszáru

Amennyiben bármilyen okból vissza szeretné küldeni a termék(ek)et, úgy kérjük 14 napon belül jelezze felénk emailben adataival és bankszámlaszámával.  Kérjük juttassa vissza 14 napon belül a csomagot az alábbi címre:

Pokrovenszkiné Goda Eleonóra

4400 Nyíregyháza, Virág utca 37. 2 em, 9 ajtó

 Bármilyen kérdés esetén a következő telefonszámot lehet hívni 10:00-18:00 : +36-30-509-1652

Amint visszaérkezett a csomag és kollegáink ellenőrizték a termék(ek)et és mindent rendben találtak, úgy a termék(ek) árát a jogszabályban előírt 14 napon belül visszautaljuk, ezzel is megkönnyítve a folyamatot. Ezután kérjük adjon le egy új rendelést arra a termékre, amit szeretne helyette.

Kérünk ügyelj arra, hogy a termék(ek)et sértetlen állapotban juttasd vissza. A csomagolás feleljen meg a választott (GLS vagy egyéb csomagküldő szolgálat) feltételeinek. A visszáru szállítás díja a vevőt terheli. Ha lehetséges, mi a "Postán maradandó" szállítást ajánljuk. Megértésedet köszönjük.

A visszaküldés költsége vevőt terheli, azt az esetet kivéve, ha valamilyen okból kifolyólag hibásan érkezik ki a termék, vagy ha nem azt küldtük, ami a rendelésben szerepelt. Ezen esetekben természetesen cégünk állja a postaköltséget.

Köszönjük!